Rustig, Rekenend en Regelend

 

Vroeger wilde ik striptekenaar worden. Ik was een groot fan van Suske en Wiske. Toen bleek dat mijn tekenvaardigheden niet voldoende waren, koos ik aanvankelijk voor de makelaardij. Daarin kon ik geen werk vinden, maar intussen was ik wel erg enthousiast gemaakt voor het pensioenvak.
 

PENSIOEN EN INKOMEN

Mijn pensioenbegrip is UPO. Dat is de afkorting van het Uniform Pensioen Overzicht, dat wordt gebruikt om pensioen inzichtelijk te maken voor medewerkers. Het pensioenvak is uitdagend, dus zo kan ik mezelf goed bewijzen op de arbeidsmarkt. Ik zorg ervoor dat ik zoveel mogelijk werk wegwerk op een dag, om op die manier zoveel mogelijk klanten geholpen te hebben. Voor mij betekent inkomen de mogelijkheid om dingen te doen die ik wil doen.

 

HELDER VOOR NU EN LATER

Helder is transparantie, duidelijkheid. Het is inzicht geven in complexe materie. Het is nodig om werkgevers en werknemers een goed beeld te geven van wat er is geregeld. De plus van APS is de meerwaarde die wordt geboden en het ontzorgen van zowel werkgevers als ook werknemers. Natuurlijk is mijn pensioen al goed geregeld bij APS. Als ik met pensioen ga, hoop ik te kunnen genieten van en met mijn gezin.

“... en vroeger wilde ik striptekenaar worden”

Ook ga ik dan de dingen doen waaraan ik tot dan toe nog niet toegekomen ben. Ik wil een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven bereiken.

 

MIJN LIJFSPREUK

 

“Het is net zo gezellig als dat je het zelf maakt”

 

Rob Heijnen
088 27 70 000

aanmelden nieuwsbrief

ZOEKEN

In het algemeen

DIRECT NAAR