Scherp, Samenwerkend en Solide

 

Vroeger maakte ik veel impulsieve keuzes; ik wilde elke paar maanden wel iets anders worden. Uiteindelijk ben ik bedrijfskunde gaan studeren. Bij APS heb ik de pensioenwereld ontdekt en ik kwam erachter dat het een interessante wereld is die constant in beweging is. APS geeft mij de mogelijkheid nog veel bij te leren.
 

PENSIOEN EN INKOMEN

Mijn pensioenbegrip is zekerheid. Dit is vaak relatief. Achter zekerheid zit vaak een onzekerheid. Aan ons is de taak om uit te leggen hoe zeker een bepaalde zekerheid is. Zo kan iemand, juist in deze tijd, behoed worden voor onverwachte verrassingen. Werk is voor mij je kwaliteiten inzetten om samen met collega’s tot het beste resultaat voor je klanten te komen. De mogelijkheid om mijn eigen kwaliteiten in te zetten maakt dat ik energie krijg van mijn werk. Inkomen maakt het mogelijk om te doen en te bereiken wat je wilt maar zeker ook om te behouden wat je al hebt.

 

STEFAN IN CIJFERS

Leeftijd:

Schoenmaat: 45

Zoveel jaar nog tot mijn pensioen: halve eeuw

Zoveel jaar in het vak: 2

Zoveel diploma’s: 2 die ertoe doen

Vijf ‘lijfcijfers’:108, 74, 3301, 2409, 2014

 

 

HELDER VOOR NU EN LATER

Helder is weten wat er op korte en lange termijn mogelijk is. Het is belangrijk om verder te kijken dan vandaag en morgen. Keuzes van nu hebben gevolgen voor de toekomst. Eerst moeten we onze klanten op een duidelijke manier de mogelijkheden uitleggen, voordat zij een keuze kunnen maken. Het is nodig complexe materie te verwoorden en de klant bij te staan en te begeleiden bij de keuzes die moeten worden gemaakt.

“... en vroeger wilde ik steeds iets anders worden”

Die oprechte betrokkenheid zorgt voor de plus van APS, net als innovatie en vernieuwing. Hieraan hoop ik ook bij te dragen. Mijn pensioen is nog ver weg. Ik kan me er dan ook nog geen voorstelling van maken. Aan mijn pensioen heb ik nog niets gedaan, maar ik zal er ook niet pas op mijn veertigste mee beginnen. In de toekomst wil ik graag pensioenadviseur worden.

 

MIJN LIJFSPREUK

 

“Logic will bring you from A to B, imagination will bring you everywhere!”

 

Stefan van Doorn
adviseur collectief
088 27 70 000

aanmelden nieuwsbrief

ZOEKEN

In de pers