Betrouwbaar, Betrokken en Bedreven 

 

Vroeger wilde ik motoragent worden, maar daar is het nooit van gekomen. Ik ben in militaire dienst geweest en toen ik bij mijn volgende werkgever op de afdeling pensioen terechtkwam, was mijn interesse voor het pensioenvak gewekt. Door die interesse heb ik later nog verschillende opleidingen gevolgd om mijn kennis te vergroten.

 

PENSIOEN EN INKOMEN

Mijn pensioenbegrip is contante waarde van de fiscale backservice verplichting. Dat is gewoon een mooi begrip. Mijn werk is veelzijdig en omdat APS een echt pensioenbedrijf is, is het interessant om er te werken. Ik wil graag mijn kennis delen en me verder ontwikkelen. Ook ben ik voor relaties graag vakinhoudelijk bezig. Inkomen betekent voor mij: kunnen zorgen voor ons gezin, “onbezorgd” kunnen leven, leuke dingen doen en bijdragen aan goede doelen.

 

HELDER VOOR NU EN LATER

Helder is inzicht en overzicht over je pensioen voor nu en voor later; het is duidelijkheid in pensioencommunicatie. De informatie die aan werkgevers en werknemers wordt gegeven,  moet duidelijk en volledig zijn en complexe zaken moeten eenvoudig worden overgebracht. De plus van APS zit in de hoogwaardige pensioenadviezen en het uitstekende pensioenbeheer. Ik zorg voor de plus door mijn kennis en ervaring te delen met mijn collega’s. 

“... en vroeger wilde ik motoragent worden”

Mijn pensioen heb ik goed geregeld. Het is deels opgebouwd via werkgevers en deels privé. Wanneer mijn pensioen aanbreekt, wil ik gaan genieten van een van de mooiste provincies van Nederland, Overijssel; daar wil ik in de toekomst graag weer wonen. Mijn pensioenkennis blijf ik zeker up-to-date houden.

 

MIJN LIJFSPREUK

 

"Bescheidenheid siert de mens"

 

Berry Slingschröder
088 27 70 000

aanmelden nieuwsbrief

ZOEKEN

In de pers

DIRECT NAAR