Betrouwbaar, Teamplayer, Accuraat

 

Vroeger wist ik absoluut niet wat ik wilde worden, het was elke keer wat anders. Toen ik op een gegeven moment bij een verzekeraar terecht kwam en kennis maakte met de pensioenwereld ontdekte ik hoe leuk ik dat vond. Ik heb toen een aantal diploma's gehaald en ben na een reorganisatie bij APS Pensioenteam terecht gekomen. Daar zit ik nu op mijn plaats.

 

PENSIOEN EN INKOMEN

De pensioenwereld is constant in beweging. Dat maakt het interessant en uitdagend en je bent nooit uitgeleerd. Bij APS krijg ik de mogelijkheid om nog meer te leren.

   

REINOLD IN CIJFERS

Leeftijd: 36

Schoenmaat: 43

Zoveel jaar nog tot mijn pensioen: ?

Zoveel jaar in het vak: 12

Zoveel diploma’s: 5

Vijf ‘lijfcijfers’: 2013, 2015, 1905, 20, 12

 

HELDER VOOR NU EN LATER

Ik begrijp als geen ander dat pensioen lastige materie is. Het is daarom ook een uitdaging om pensioen in heldere taal aan de klant uit te leggen. Helder zijn betekent jezelf verplaatsen in de klant. Ik vraag me daarbij altijd af, hoe zou ik zelf behandeld willen worden? Daar kunnen wij het verschil maken.

 

 

 

 

“... en vroeger wilde ik steeds wat anders worden”

Mijn eigen pensioen is goed geregeld bij APS, dat is een geruststellende gedachte. Het is ook nog wel ver weg. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om veel tijd te besteden aan mijn 2 dochters. Verder vind ik het leuk om samen met mijn partner uit eten te gaan, een drankje te doen in de stad of naar een festival te gaan in de zomer. 

 

MIJN LIJFSPREUK 

 

“Wacht niet op een goede dag, maak er een!”

 

Reinold Dinius
088 27 70 000

aanmelden nieuwsbrief

ZOEKEN

In wetgeving en jurisprudentie