Doorzetter, Enthousiast, Energiek

  

Vroeger wilde ik journalist worden. Een journalist stelt vragen om uiteindelijk een mening te vormen en een artikel te schrijven. Bij APS Pensioenteam draait het ook om het stellen van de juiste vragen. Alleen op die manier kom je erachter wat de klant echt wil. Het is vervolgens de kunst om dat te vertalen naar een passende pensioenregeling. Dat is toch veel interessanter dan het schrijven van een artikel?!

 

PENSIOEN EN INKOMEN

Mijn pensioenbegrip is afkoop klein pensioen. In mijn ogen staat dit haaks op pensioenopbouw en levert die altijd voldoende stof op om over te praten. Het afkopen van kleine pensioenen draagt immers niet bij aan de opbouw van je pensioen. Later wil ik leuke dingen blijven ondernemen met mijn partner en kinderen. Pensioen is daarvoor super belangrijk.


 

MARTIJN IN CIJFERS

Leeftijd: 43

Schoenmaat: 44

Zoveel jaar nog tot mijn pensioen: kwart eeuw

Zoveel jaar in het vak: 15

Zoveel diploma’s: 4

Vijf ‘lijfcijfers’: 5, 7, 9, 12, 76

 

HELDER VOOR NU EN LATER

Helder is inzicht geven in de pensioensituatie van de klant in begrijpelijke taal. Geen vakjargon en gewoon in heldere taal uitleggen wat pensioen betekent. Alleen op die manier zijn wij helder over nu en later en begrijpt de klant hoe de pensioensituatie eruit ziet.

 

 

 

“... en vroeger wilde ik journalist worden”

 

Ik vind het leuk om mijn pensioenpassie over te brengen. De tijd dat we geen idee hebben over onze pensioensituatie is inmiddels voorbij. Daar dragen wij graag ons steentje aan bij! In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd met mijn gezin. Mijn ambitie binnen APS Pensioenteam is om voor de klant hét aanspreekpunt te zijn voor al zijn pensioenvragen. De klant moet bij elke pensioenvraag denken... even Martijn bellen!

 

MIJN LIJFSPREUK 

 

“1+1=3”

 

Martijn Keijer
088 27 70 000

aanmelden nieuwsbrief

ZOEKEN

In het algemeen