Behulpzaam, Nauwkeurig, Sociaal

 

Vroeger had ik geen flauw idee wat ik wilde worden. Omdat ik dit niet wist ben ik een brede administratieve opleiding gaan volgen en heb ik vervolgens gekozen voor de richting bank en verzekeringen. Die keuze is voor mij de juiste geweest!

 

PENSIOEN EN INKOMEN

Mijn pensioenbegrip is inkomen voor nu en later. Vaak zijn we bezig met ons inkomen voor nu en staan we te weinig stil bij ons inkomen van later. Juist nu kun je vaak nog vanalles doen voor je inkomen van later. 

 

 

HELDER VOOR NU EN LATER

Helder is duidelijkheid en overzicht. Dat is wat wij onze klanten bieden als het gaat om pensioen en inkomen. Inkomen voor later gaat niet alleen over pensioen. Als een werknemer door ziekte of arbeidsongeschiktheid niet kan werken dan heeft dat invloed op het inkomen van die werknemer en de werkgever. Deze consequenties maken wij inzichtelijk en we zoeken samen naar de beste oplossing.

 

 

 

“... en vroeger wist ik niet wat ik wilde worden”

 

Mijn inkomen voor nu en later is goed geregeld via mijn werkgever APS. Dat betekent dat ik in mijn vrije tijd kan genieten van mijn gezin en vrienden. Als ik met pensioen ben hoop ik dat gewoon lekker voort te zetten. 

 

MIJN LIJFSPREUK 

 

“Leef, heb lief en lach”

 

Eefje van Deurzen
088 27 70 000

aanmelden nieuwsbrief

ZOEKEN

In de pers

DIRECT NAAR