Zorgvuldig, Betrokken, Sociaal

 

Ik droomde altijd van een carrière als drummer in een rockband. Controle, ritme en samenspel met een vrolijke noot is iets wat ik zie in muzikanten en dat spreekt me wel aan. Toch leek een leven als muzikant me wat onoverzichtelijk en koos ik voor een opleiding in de richting van commerciële dienstverlening met een focus op het bank- en verzekeringswezen. Ik ben toen gestart bij een bank en na enkele jaren heb ik de overstap gemaakt naar de pensioenwereld. Hier vond ik de uitdaging die ik zocht!

 

PENSIOEN EN INKOMEN

Ieder mens heeft behoefte aan een bepaalde mate van (financiële) zekerheid. Een pensioenregeling kan zorgen voor inkomen op het moment dat er inkomen wegvalt door het risico van een lang of kort leven of bij arbeidsongeschiktheid. Verzekeringen en pensioenregelingen zijn dan ook vaak onderwerp van gesprek. Ik vind het leuk om mijn kennis te delen en ik werk graag met cijfers. 

 

HELDER VOOR NU EN LATER

Helder is met actuele kennis en informatie, duidelijke en betrouwbare verwachtingen scheppen! Het is hierbij belangrijk dat je de taal van de ontvanger spreekt en zelf proactief informeert en gemaakte afspraken nakomt. Wij helpen de werkgever met het voeren van een betrouwbare administratie en we zorgen we dat verzekeraars de juiste informatie krijgen om pensioenaanspraken helder vast te leggen.

“... en vroeger wilde ik drummer in een rockband worden”

Naast mijn ambities op werkgebied heb ik vooral de ambitie om gezond op leeftijd te geraken. Mijn pensioenregeling moet eraan bijdragen dat ik leuke dingen kan blijven doen en een actief en plezierig leven kan hebben op het moment dat ik niet meer werk. En leuke dingen doe ik graag, samen met mijn gezin onderneem ik vaak activiteiten.

MIJN LIJFSPREUK

 

“Behandel een ander zoals jezelf behandelt wilt worden”

 

Mark Coolen
088 27 70 000

aanmelden nieuwsbrief

ZOEKEN

In het algemeen

DIRECT NAAR